Biler

 

Nødvendighede af at kunne flytte sig, har altid været der. Den praktiske mulighed, omend ikke altid lige komfortabel, har dog ændret sig meget gennem tiden. Og vel næppe mere, end i de sidste 120 år, hvor automobilet for alvor har gjordt sig gældende, som vores foretrukne transportmiddel.

Turen fra A til B, har også affødt en større fascination. For nogle af os, er det ikke blot en brugsgenstand, nej det er en passion af teknik og design.

Nogle er til retlignede skarpe linjer. Andre er til runde og afmålte former.

Om det er originalitet, ned til stemplet i servicebogen. Eller dyrkelsen af et ekstremt udtryk, i form af brede fælge og højttalere på taget. Så kan et enkelt mærke rumme alt dette. En enkelt modellinje kan spænde over hele spekteret.

Men det er ikke altid nok at nøjes… Når man begejstres over flere modeller, og er så priviligeret at kunne, ja så kan man opbygge en samling.

Siden 2005, hvor jeg købte min Opel 1200, og denne hjemmeside opstod, er samlingen stille men stødt vokset.

Det er biler det handler om – der er mange, og de er dejlige.

Localization

Localization

  • TEst

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Opel/1200 er et privat, non-kommerciel,  projekt. Der er ingen forbindelse, hverken økonomisk, politisk eller på anden vis, til de mærker og firmaer, der er nævnt på denne hjemmeside. Al information er givet uden forudgående godkendelse, eller teknisk krys-referance.

Opel/1200 © 2005-2023.
Alle Rettigheder Forbeholdes.